Pruva Eğitim ve Danışmanlık Motivasyon

Motivasyon Eğitimi

Günümüzde hala ne yazık ki çalışan motivasyonunun önemini anlayamamış şirketler bulunmaktadır. Araştırmalar gösteriyor ki, ortalama bir iş yerinde çalışanların sadece yüzde 13’ü işine bağlılık duyuyor, diğer bir deyişle pek çok şirket düşük motivasyonlu ve şirkete bağlılığı olmayan çalışanlara sahip.

Motivasyon çalışanın üretkenliğinin artmasına yol açar ve şirketin daha yüksek performans elde etmesini sağlar. Çalışanlar iş yerinde motive olduklarında, kendilerinden yapılması beklenen işlerde ellerinden gelen çabanın en iyisini göstereceklerdir.

Çalışan motivasyonu, ilgili iş biriminin ve hatta şirketin performansında oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, çalışanların motivasyonunun sağlanması şirket için düzenli olarak yapması gereken işlerden biridir.

Motivasyon Eğitimi Neden Önemlidir?

Çalışan motivasyonunun önemli olmasının birçok sebebi bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi, çalışan motivasyonunun şirket yönetiminin şirket hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmasıdır. Çalışanlar çalıştıkları şirketin başarılı olduğunu görmek ister. Motivasyon aynı zamanda çalışanın kişisel hedeflerine ulaşmasında ve kişisel gelişimini sağlamasında da yardımcı olacaktır. Çalışan bir kere hedeflediği ilk noktaya vardığında çaba ve sonuçları arasındaki olumlu ilişkiyi kavrayacak, bu da motivasyonunu daha yüksek tutarak devam ettirmesi için onu teşvik edecektir.

Motivasyon eğitimlerimizin amacı;

  1. Firmalarda çalışan tüm personelin verimliliğini en üst seviyeye getirebilmek,
  2. Başarı ve hedef odaklı çalışmalarını sağlamak,
  3. Hedeflerine ulaşmalarını sağlamak,
  4. Çalışma süreçlerini olumlu yönde etkilemek,
  5. Kendi kendilerine liderlik yapabilme becerilerini kazandırmak,
  6. Üst ve alt çalışan personelin performansını arttırarak iş başarı çıtasını yükseltmektir.

Vermiş Olduğumuz Kurumsal Eğitimlerimiz