Pruva Eğitim ve Danışmanlık Nefes Eğitimleri

Nefes Eğitimleri

Nefes, yaşamın ve varoluşun kendisi olarak, madde bilincine etki edebilen sonsuz potansiyellere sahiptir.
Nefes açılıp dengelendiğinde, bireylerin fiziksel olarak daha sağlıklı ve enerjik; duygusal ve zihinsel olarak daha dengeli olabilmelerine imkan sağlar. Aynı zamanda oksijence zengin kan, hücre sağlığı ve yenilenmesi için en önemli faktörlerden biridir.

Nefes açıldığında beden ve bağışıklık sistemi de doğal olarak yenilenmekte ve güçlenmektedir. Bütün yaşanılan ağrıların, yorgunluk ve gerginliğin hatta yaşamdaki her türlü tıkanıklığın sebebi uyurken ve gündelik yaşam içerisinde nefesi tutuyor olmaktan kaynaklanmaktadır.

Nefes Eğitimi Neden Önemlidir?

Nefes eğitimleri çeşitli çalışmalarla, kişisel gelişimde nefes kullanımı ile değişim ve dönüşüm sağlamayı amaçlamaktadır. Bu eğitim, Nefes Teknikleri, Nefes Uygulamaları, Nefes Meditasyonları, Nefes Terapileri ve Nefes Farkındalık Çalışmalarını içermektedir.

Nefes Eğitiminde her olay, her kişi, her sorun ve her ihtiyaç karşısında çözüm oluşturacak kişiye özel nefes kullanımları öğretilmesi amaçlanmıştır.
Nefes eğitimlerini alan kişiler iş yerinde daha huzurlu ve mutlu, iletişimleri daha güçlü, özgüvenleri tam ve uyum-denge içerisinde kalabiliyorlar.

Vermiş Olduğumuz Kurumsal Eğitimlerimiz